Archiwum - Sierpień 2020

KLAUZULA INFORMACYJNA

Zgodnie z art. 13 ust. 1 i 2 oraz art. 14 ust. 1 i 2 Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady UE z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych), zwanego dalej RODO, informujemy:

  1. Administratorem Pani/Pana danych osobowych jest: Burmistrz Świecia ul. Wojska Polskiego 124,  tel. 52 33 32 323,  faks 52 33 32 311, e-mail  sekretariat [at] swiecie.eu
  2. Administrator wyznaczył Inspektora Ochrony Danych z którym można kontaktować się we wszystkich sprawach związanych z przetwarzaniem danych osobowych: tel. 607 753 475   
    e-mail: daneosobowe24h [at] wp.pl.
  3. Pozyskane dane osobowe przetwarzane będą w celu możliwości wykonywania przez Urząd Miejski w Świeciu ustawowych zadań publicznych określonych m.in. w ustawie z dnia 8 marca 1990r. o samorządzie gminnym oraz w innych regulacjach.
  4. Odbiorcami Pani/Pana danych mogą być organy publiczne lub podmioty działające w zakresie i celach, które wynikają z przepisów prawa.
  5. Posiada Pani/Pan prawo do:
    • uzyskania od Administratora dostępu do swoich danych osobowych, ich sprostowania, wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania danych, ograniczenia przetwarzania, przenoszenia danych (chyba że przepisy RODO będą stanowiły inaczej):
    • wniesienia skargi do organu nadzorczego jakim jest Prezes Urzędu Ochrony Danych Osobowych:
  6. Pani/Pana dane osobowe będą przechowywane przez Administratora zgodnie z wymogami wynikającymi z przepisów prawa.

Świecie, dnia 26 maja 2018 roku

Administrator Danych Osobowych
w Urzędzie Miejskim w Świeciu

Close GDPR info

Ważne:

Strona archiwalna. Przejdź na www.swiecie.eu

Archiwum - Sierpień 2020

10 sierpnia 2020

Nowe programy ochrony powietrza dla województwa kujawsko-pomorskiego

„Cudze chwalicie, swoje poznajcie”
06 sierpnia 2020

„Cudze chwalicie, swoje poznajcie”

25 sierpnia 2020

Konkurs „Równać Szanse”

20 sierpnia 2020

Po obu stronach Wisły

Harmonogram Zebrań Wiejskich
20 sierpnia 2020

Harmonogram Zebrań Wiejskich

Konkurs - bezpieczna obsługa zwierząt gospodarskich
19 sierpnia 2020

Konkurs - bezpieczna obsługa zwierząt gospodarskich

17 sierpnia 2020

Na zakończenie wakacji bawimy się na Summer Hot Disco!

Przerwa w dostawie ciepła
05 sierpnia 2020

Przerwa w dostawie ciepła

27 sierpnia 2020

Zmiana organizacji ruchu na ulicy Sienkiewicza

21 sierpnia 2020

Ostatni dzwonek na złożenie wniosku o dodatek solidarnościowy

Strony